четвер, 1 квітня 2021 р.

Тренінг "Дозволь собі бути щасливим"

 


Щасливий той, хто вважає себе щасливим.

 

Г.Філдінг


Як часто протягом дня ми згадуємо про щастя? Відповіли? Тоді друге запитання: « Як часто ми дозволяємо собі бути щасливими?». Замислились? Про щастя слід не мріяти, щасливим треба бути. І нехай увесь світ зачекає!..

Важко описати що таке щастя взагалі. Це, напевно, той стан душі - коли світ навколо в найяскравіших кольорах і посмішка не зникає з обличчя.

25 березня в закладі освіти відбувся  тренінг для педагогічних працівників на тему «Дозволь собі  бути щасливим», який провела вчитель географії та біології Харенко Інна Костянтинівна.


В ході заняття присутні намагалися знайти відповідь на споконвічні питання: «А що ж таке – щастя?», «Що означає бути щасливою людиною?», «Як можна поділитися щастям з оточуючими?», і т.ін. При виконанні вправ педагоги згадали цінні моменти свого життя, та виокремили основні події, які асоціювалися зі щастям. На основі виконаних завдань педагоги об’єднавшись в команди розробили власну «Формулу щастя» за допомогою колажу. На завершення учасники зрозуміли, що щастя залежить лише від них самих і кожен сам творить свою долю.

Тренінг став оазою приємних емоцій та нових вражень.



Немає коментарів:

Дописати коментар